Niculae Havrileț, actual consilier al ministrului Energiei, în cărți pentru a prelua șefia Distribuție Energie (DEER) – surse

Niculae Havrileț, care în acest moment este consilier al ministrului Energiei, Virgil Popescu, este una dintre propunerile pentru postul de director general al Distribuție Energie Electrică România (DEER), compania de distribuție a energiei electrice din grupul Electrica, potrivit mai multor surse din piața de energie.

În momentul de față este angajată o firmă de recrutare care caută candidați pentru poziția de director general al DEER. Una dintre propuneri este Niculae Havrileț, persoană cunoscută în piața de energie, potrivit surselor noastre. Deși pare favorit în această cursă, compania de recrutare trebuie să ofere o listă cu mai mulți candidați, iar acționarilor Electrica ar urma să li se prezinte cel puțin trei nume de candidați pentru această poziție.

Niculae Havrileț este un nume foarte cunoscut în piața de energie. Fost președinte al Autorității de Reglementare în domeniul Energiei, fost administrator la Romgaz și Electrica, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, Havrileț este acum consilier al ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Distribuție Energie Electrică România (DEER), este noua companie din grupul Electrica, înființată la începutul acestui an, care a rezultat din fuziunea celor trei companii de distribuție ale grupului, Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud și Electrica Muntenia Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *