Subsidiara din România a grupului MVM – MVM Future Energy Technology devine partener cheie în alimentarea transportului public din Cluj-Napoca (P)

MVM Future Energy Technology S.R.L, membră a grupului MVM, a încheiat recent un un parteneriat în domeniul furnizării de energie electrică alături de Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Compania face parte din grupul MVM, fiind al doilea cel mai mare grup de companii din Ungaria și al zecelea ca mărime din Europa Centrală și de Est. Acest grup este pregătit să ofere servicii complete pentru cerințele consumatorilor. Activ în peste 23 de țări, având în portofoliu un număr de 140 de subsidiare, Grupul MVM cuprinde practic toate segmentele legate de sectorul energetic: producție, stocare, furnizare, distribuție, prestare de servicii, planificare și proiectare. .

Membră a Grupului,  MVM Future Energy Technology S.R.L. produce energie electrică din resurse regenerabile din 2011. Totodată, Societatea furnizează energie electrică și gaze naturale pentru un portofoliu care cuprinde sute de clienți din diverse industrii. Misiunea companiei este de a furniza energie fiabilă și durabilă și de a participa la cât mai multe proiecte inovatoare.

Compania de transport public din Cluj-Napoca va beneficia de energie electrică produsă din surse regenerabile. Acest lucru nu numai că reduce impactul asupra mediului, dar și promovează o imagine de durabilitate pentru întregul sistem de transport public. Furnizarea de energie electrică către compania de transport public din Cluj-Napoca nu reprezinta doar un aspect funcțional, ci și o declarație de angajament față de sustenabilitate și inovație.

Cantitatea de energie necesară pentru a susține funcționarea Companiei de Transport și a flotei de autobuze și tramvaie electrice va fi furnizată de către MVM Future Energy Technology S.R.L, demonstrând angajamentul companiei față de soluțiile energetice durabile. Contractul de furnizare energie electrică s-a încheiat pe o perioadă de un an, începând din 1 Decembrie 2023.

MVM Future Energy Technology este încântat că va contribui la implementarea de soluții energetice ecologice și sustenabile în Cluj-Napoca, la evoluția transportului public și crearea unui mediu mai sănătos prin îmbunătățirea calității aerului.

Misiunea MVM Future Energy Technology S.R.L. este aceea de a încheia parteneriate durabile și reciproc benefice, fiind alături de actualii și viitorii parteneri în realizarea unor proiecte de ultimă generație, fiind preocupat și de responsabilitatea comună de a crea un viitor sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *