MOL îşi extinde reţeaua de benzinării din România

MOL România intenţionează să deschidă în acest an încă 17 benzinării, de la începutul anului fiind deschise două, a declarat într-o conferinţă de presă, Laszlo Piry, senior vice president Retail Group Mol.

“Până în 2015 vrem să atingem o cotă de piaţă de 15%. Un lucru îmbucurător este faptul că în ultimele 5 săptămâni, în piaţă, am văzut o creştere a consumului la carburanţi de două cifre atât în România cât şi în regiune. Această creştere fiind în aceste 5 săptămâni comparativ cu aceleaşi săptămâni din 2012”, a spus Piry.

MOL a deschis, joi, un nou depozit de produse petroliere la Giurgiu. Proiectul presupune construirea unui depozit nou, cu o capacitate utilă de 7.000 de metri cubi, în urma unei investiţii totale de aproximativ 10 milioane de euro. În acest moment capacitatea este de 3.000 metri cubi, folosiţi doar pentru motorină. Terminalul de la Giurgiu este amplasat în Zona Liberă, pe un teren cu o suprafaţă totală de aproape 15.000 metri pătraţi, iar depozitul are acces direct la transportul fluvial.

“Această investiţie răspunde necesităţilor reţelei de distribuţie în creştere a MOL România, care înregistrează  volume de vânzări mai mari de la an la an”, a declarat Kinga Daradics, country chairman MOL România.

MOL are în România o reţea de 137 de benzinării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *