MOL a ajuns la 141 de benzinării, în România

Rețeaua de retail a MOL România a ajuns la 141 de benzinării, după ce compania a deschis trei stații noi, la Florești (Cluj), Iași și Călinești (Argeș), consolidându-și astfel lanțul de distribuție, se arată într-un comunicat al companiei.

“Am investit în total aproape 3 milioane de euro în cele trei noi benzinării, care vor deservi clienți din trei regiuni distincte ale României. Ne consolidăm prezența pe segmentul retail în țară, în linie cu strategia de creștere pe care ne-am propus-o pe termen mediu și lung. De asemenea, continuăm să extindem oferta de produse de calitate către clienții și partenerii noștri”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman MOL România.

Benzinăria de la Florești, cea de-a 11-a pe care MOL România o deține în județul Cluj, este situată pe drumul european E60, o arteră de tranzit importantă. Cu o suprafață de 3.300 mp, benzinăria este astfel plasată astfel încât să deservească optim traficul dinspreCluj-NapocacătreOradeași Autostrada Transilvania. Stația are trei pompe multi-produs, inclusiv două pistoale cu alimentare rapidă pentru autovehiculele comerciale. Magazinul are o suprafață de 80 mp și include un colț gastro, iar în parcarea de mari dimensiuni pot staționa simultan două autocare de pasageri.

Noua benzinărie de la Iași, a patra din județ, este situată pe strada Nicolina pe un teren de 2.733 mp și include un magazin cu suprafața de 70 mp. Clienții benzinăriei sunt atât cei din zona de proximitate cât și cei aflați în tranzit către Vaslui sau pe noua șosea de centură a orașului. Stația are trei pompe multi-produs, cu două pistoale pentru alimentarea rapidă a vehiculelor comerciale.

La Călinești a fost deschisă cea de-a patra benzinărie MOL în județul Argeș, pe DN7, rută utilizată pentru tranzitul între București și Pitești. Aceasta este prima stație inaugurată sub noua platformă de operare, care presupune că partenerul are în proprietate benzinăria, carburanții și mărfurile din magazin, în timp ce MOL România asigură marca (brandul), aprovizionarea permanentă cu carburanți de înaltă calitate și controlul operațiunilor.

 

 

1 Comment

  1. BUNA ZIUA MA NUMESC GOLEA STEFAN FLORIN . VIN CU O RUGAMINTE LA DUMNEAVOASTRA DACA VRETI SI DACA PUTETI SA NE AJUTATI SI PE NOI CU CE PUTETI CA SA NE FACEM SI NOI SARBATORILE DE IARNA CA TOTI OAMENII. MA GANDESC CA VIN SARBATORILE DE IARNA IAR NOI NU AVEM CE PUNE PE MASA . TATA NU LUCREAZA DOAR MAMA, SI LUCREAZA LA MATURA PE STRADA IN FRIG SI GER PENTRU 500 DE LEI PE LUNA, IAR DIN BANII ACESTIA MAMA TREBUIE SA PLATEASCA DATORIILE LA OAMENII CARE NE DAU BANI PE DATORIE SI LA MAGAZINELE CARE NE DAU DE MANCARE PE DATORIE IAR NOI NUMAI RAMANEM CU NIMIC. TATA A PICAT INTR-O DEPRESIE DIN CAUZA NEAJUNSURILOR, A FOST LA SPITAL IAR ACUM ARE PENSIE PE CAZ DE BOALA, SI ARE O PENSIE DE 150 DE LEI. EU SUNT LA LICEU, MA DUC IN FIECARE ZI LA SCOALA FARA MANCARE, FARA NIMIC, CAND VIN ACASA DACA E DE MANCARE MANANC, DACA NU, NU MERGEM LA MAGAZIN SA NE DEA PE DATORIE. APA A DAT-O IN JUDECATA PE MAMA CA NU A MAI PLATIT-O DE FOARTE MULT TIMP SI ARE DE DAT 18 MILIOANE DE LEI VECHI, SI NU AVEM DE UNDE. IAR DIN CAUZA ASTA TATA A INTRAT IN DEPRESIE SI ARE PENSIE PE CAZ DE BOALA. NICI NU VREAU SA MA GANDESC CA VIN SARBATORILE DE IARNA PENTRU CA NU AVEM NICI MACAR UN COZONAC SA PUNEM PE MASA. VA ROG SA MA CREDETI. VA CER AJUTORUL CA SA NE AJUTATI SI PE NOI CU CE PUTETI CA SA PUNEM SI NOI CEVA DE SARBATORI PE MASA. VA TRIMIT ACEST MESAJ DE LA CALCULATORUL UNUI VECIN CARE NE MAI AJUTA SI DANSUL DIN CAND IN CAND.VA RUGAM VA RUGAM DIN TOT SUFLETUL SA NE AJUTATI CUM PUTETI CA SA NE FACEM SI NOI SARBATORILE DE IARNA CA ORICE OM.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI MULTA SANATATE CELOR CE CITESC. VA LAS NUMARUL MEU DE TELEFON SA MA SUNATI DACA VRETI SA MA AJUTATI 0731806200 VA MULTUMESC STRADA INDEPENDENTEI NR 24 JUD PH ORASUL BUSTENI-POIANA TAPULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *