Ministrul Energiei, Anton Anton, a demisionat

Ministrul Energiei, Anton Anton, și-a înaintat demisia din funcție, potrivit biroului de presă al Ministerului Energiei.

Demisia lui Anton a fost trimisă luni seara Secretariutului General al Guvernului, potrivit sursei citate. Ea a survenit ăn contextul în care fotrmațiunea politică din care face parte, ALDE, a anunțat ieșirea de la guvernare, iar președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a delarat că miniștri care nu vor demisiona vor fi excluși din ALDE.

La momentul în care Tăriceanu a anunțat ieșirea de la guvernare, ministrul Anton era într-o vizită în Turcia.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, după anunțul ieșirii ALDE de la guvernare, că ministr interimar al Energiei va fi ministrul interimar al Economiei, Niculae Bădălău

1 Comment

  1. Ministrul energiei a luat toate masurile sa fie bine.A achizitionat gaze la pret minim (nu se stie de cand ME face achizitii de gaze, dar asa a spus dansul) , a aprobat strategia energetica, a inceput investitiile strategice din strategie(printre altele fiecare ministru le-a inceput si incepute au ramas) a numit in CS,AGA,CA si DG numai specialisti in energie in baza ordonantei corporative ( si care nu au carnet de partid).Recunosc ca o aprobat grupul nou de la Iernut care nu se stie cu ce gaz va functiona.In plus are si un consilier personal fost presedinte si actual membru in mai multe CS ,care la ajutat foarte mult.De ANRE nu am ce sa spun ,ca autoritatea face situatii sa ridice licente in prodductie, situatii care sunt facute de cel putin 20 de ani.Cred ca de vina sunt centralele de cogenerare (care mai sunt) ca au fost montate grupuri noi si retelele de termoficare au fost inlocuite, dar nu vor sa livreze energie electrica in sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *