Mihai Toader Pasti este noul președinte al Future Energy Leaders

Membrii FEL Romania au ales, la sfarsitul lunii ianuarie, o noua echipa a comitetului director, responsabila de coordonarea programului pentru anul 2021, formata din: Presedinte – Mihai Toader-Pasti, General Manager – Georgian Albu, Community Manager – Bogdan Leu, Impact Manager – Dalia Stoian, Communication & Media Manager – Adrian Vintila, Partnership Manager – Roxana Tompea si Public Affairs Manager – Rares Hurghis, potrivit unui comunicat al organizației

“Noua echipa de conducere isi propune sa continue programele de educatie si profesionalizare a tinerilor din domeniul energiei, de informare si constientizare a consumatorilor de energie din Romania, respectiv de formulare a unor analize si recomandari de politici publice, prin invitatie la dialog a partilor interesate si promovarea transparentei decizionale”, arată comunicatul.

“CNR-CME felicita noua echipa a FEL Romania desemnata sa conduca activitatile in 2021 si apreciaza ca proiectele promovate in anul 2020, precum profesionalizarea tinerilor din domeniul energiei, respectiv diseminarea oportunitatilor oferite de Pactul Verde European, vor fi continuate si in 2021. De asemenea, apreciem dinamismul si entuziasmul tineresc al echipei”, a declarat Stefan GHEORGHE, Director General Executiv al CNR-CME.

Mihai Toader-Pasti, Presedinte FEL Romania, a declarat ca ”Actiunile promovate in anul 2020 de FEL Romania vor continua si in anul 2021. Aceastea vor fi concentrate pe informarea consumatorilor din Romania cu privire la sectorul energetic si profesionalizarea tinerilor din industrie, precum si pe oportunitatile oferite sectorului energetic din tara noastra de Pactul Ecologic European”.

Mihai Toader-Pasti este cofondator si general manager EFdeN, a participat la trei editii ale celei mai importante competitii de case solare, Solar Decathlon. A cofondat EnergiaTa.org, proiect ce isi propune facilitarea productiei de energie regenerabila pentru utilizatorii casnici. Mihai face parte din ”Forbes 30 sub 30”, este Aspen Young Leader si co-presedinte al Eisenhower Youth Leaders.

Georgian Albu este specialist in politici si strategie energetica, cu o experienta acumulata de 8 ani in sectorul public si privat. Este licentiat in Comunicare si Relatii Publice, absolvent al cursurilor masterale de tip MBA in cadrul ASE Bucuresti, specializarea Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor in Energie, studii completate la Scoala de Reglementari din Florenta, pe profil energetic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *