MET Group intră pe piața din Franța

MET Group, furnizor de servicii energetice integrate, prezent și pe piața din România, anunță intrarea pe piața franceză prin intermediul filialei MET France, cu sediul la Lyon

.Astfel, de la 1 octombrie 2023, MET va prelua integral portofoliul de clienți de pe segmentele energie electrică și gaze naturale deținut de compania Antargaz, potrivit unui comunicat de presă al MET.

Lansarea filialei MET France permite grupului MET continuarea extinderii în Europa, unde este deja activ în 14 țări prin filiale și desfășoară activități comerciale pe 30 de piețe naționale de gaze. Filiala MET din Franța va fi condusă de Giovanni Caporale.

„Intrarea pe piața din Franța marchează o nouă etapă în dezvoltarea grupului, în prezent unul dintre cei mai dinamici jucători europeni din domeniul energiei. Vom contribui, astfel, la consolidarea concurenței pe piața franceză, oferind clienților oferte personalizate”, a declarat Benjamin Lakatos, Președinte și CEO MET Group.

„MET France permite persoanelor care desfășoară activități independente, microîntreprinderilor și IMM-urilor să devină actori importanți în setarea bugetului pentru alimentarea cu energie, influențând întregul proces în mod direct. Pentru noi asta înseamnă să punem clientul pe primul loc în definirea ofertei”, precizează Giovanni Caporale, CEO MET France.

Detalii despre oferta și strategia MET France vor fi dezvăluite în septembrie.

MET Group este un furnizor de servicii energetice integrate, cu sediul central în Elveția și operațiuni și active pe piețele gazelor naturale și energiei electrice. MET este prezentă prin subsidiare în 14 țări și 30 de piețe naționale de gaze naturale și în 22 de centre internaționale de tranzacționare. Veniturile consolidate ale Grupului MET s-au ridicat în 2022 la 41,5 miliarde euro, volumul total de gaze naturale tranzacționate fiind de 109 BCM, inclusiv contracte futures, iar cel de energie electrică la 67 TWh, inclusiv contracte futures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *