Memorandum Petrom-Auchan pentru creşterea numărului de benzinării cu magazine MyAuchan. Deocamdată sunt 15

OMV Petrom și Auchan Retail România urmăresc să extindă parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile Petrom, potrivit unui comunicat de presă comun.

Cele două părți au agreat un Memorandum de Înțelegere care exprimă intenția ambelor părți pentru a discuta extinderea parteneriatului, condiționat de obținerea aprobării finale din partea Consiliului Concurenței.
Parteneriatul dintre Petrom și Auchan Retail România a fost inițiat în 2017 cu o fază pilot în cadrul căreia au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în 15 stații Petrom, atât în zone urbane, cât și în zone rurale din România. În această fază pilot s-a urmărit testarea modelului de afaceri și evaluarea de către parteneri a potențialului parteneriatului.

”Rezultatele de până acum sunt încurajatoare și suntem bucuroși să negociem extinderea parteneriatului și să avem mai multe magazine de proximitate MyAuchan în stațiile noastre Petrom. Această asociere își propune să adauge și mai multă substanță promisiunii brandului Petrom; magazinele MyAuchan completând perfect beneficiile clasice ale Petrom: carburanți de calitate la prețuri accesibile și stații oricând în drumul clienților. Prin acest parteneriat, clienții își vor putea face cumpărăturile din supermarket, fără grija prețurilor, iar rețeaua de stații Petrom va putea să îmbunătățească experiența oferită consumatorilor”, a declarat Radu Căprău, membru al directoratului OMV Petrom responsabil de Downstream Oil.

”Această cooperare la scară largă este parte din ambiția Auchan Retail România de a aduce magazinele noastre mai aproape de toți românii. Parteneriatul cu OMV Petrom, inițiat în 2017 cu o fază pilot, a fost foarte util pentru ambele companii și ne-a ajutat să ne îmbunătățim oferta de proximitate prin identificarea celei mai potrivite game de produse și servicii și bineînțeles, prin prețuri bune. Prin acest parteneriat, urmărim unul din principalele noastre obiective strategice: să oferim clienților o experiență unică, extraordinară la cumpărături”, a declarat Ionuț Ardeleanu, General Manager Auchan Retail România.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom oferă o gamă variată de până la 3.000 de produse, de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, inclusiv cosmetice, produse pentru bebeluși și accesorii auto. Varietatea gamei depinde de mărimea stației Petrom.

Mai multe detalii despre extinderea parteneriatului vor fi disponibile în viitor, după finalizarea negocierilor, soun companiile.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *