Mega-contract de achiziție de carburant. Statul, prin ONAC, cere oferte de benzină și motorină de până la 3,8 miliarde de lei

Oficiul Național de Achiziții Centralizate (ONAC), a lansat în sistemul electronic de achiziții publice o cerere pentru “achiziția centralizată pentru furnizarea de combustibili (benzină și motorină) pentru parcul auto al utilizatorilor pe bază de carduri”, potrivit datelor din sistem.

Valoarea estimată a acestui contract este cuprinsă între 1,05 și 3,86 miliarde de lei, valori corespunzătoare cantităților minime și maxime estimate a fi achiziționate prin acest contract-cadru centralizat: între 131 și 320 de milioane de litri de motorină și între 142 și 689 de milioane de litri de benzină.

Acest contract presupune livrarea de carburanți pentru doi ani.

ONAC face această licitație pentru nu mai puțin de 1.379 de entități: universități, unități militare, spitale, servicii de ambulanță, regii autonome, penitenciare, etc.

Carburanții vor fi achiziționați de fiecare consumator pe baza cardurilor, care sunt puse la dispoziție de compania petrolieră, la nivel naționale.

Criteriul de departajare a ofertanților este cea mai bună ofertă calitate-preț, dar prețul reprezintă 90% din punctaj. Ofertele trebuie depuse până la data de 23 noiembrie, iar ONAC estimează că vor fi cel mult trei ofertanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *