Mașinile Gărzii de Mediu vor merge cu carburanți de la Rompetrol, în următorii patru ani

Rompetrol Downstream, divizia de retail a KMG International (Grupul Romeprtol), a câștigat un contract în valoare de 12,7 milioane de lei, prin care va furniza carburanți pentru mașinile Gărzii Naționale de Mediu în următorii patru ani.

“Obiectul contractului: Achiziția de carburant pe bază de card – motorină euro 5 şi benzină fără plumb CO minim 95 pentru indeplinirea obiectivului principal de activitate al Garzii Nationale de Mediu si anume inspecţie şi control pentru protecţia mediului”, se arată în anunțul publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Rompetrol Downstream a fost câștigătorul acestui contract, oferind un preț total de 12,7 milioane de lei, prin care stațiile din toate țara vor furniza pentru următorii patru ani carburanți pentru automobilele Gărzii Naționale de Mediu, prin sistemul de carduri de carburant al companiei petroliere

Rompetrol a avut cea mai bună ofertă calitate-preț. 80% din valoarea punctajului a fost pentru componenta financiară și restul de 20% pentru discountul oferit.

La finalul anului trecut, Rompetrol Downstream opera la nivel naţional o rețea de distribuție carburanți formată din 918 unităţi de puncte de alimentare (staţii proprii, staţii partener, staţii mobile: expres, baze interne de 5, 9 şi 20 metri cubi), în creștere cu 14% față de nivelul din 2017. La acestea se adaugă şase depozite de carburanți (Arad, Craiova, Mogoșoaia, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei și Zărnești) și trei stații de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad și Pantelimon).

Vânzările totale de carburanti ale Rompetrol Downstream şi Rompetrol Gas au atins anul trecut un nivel de 2,38 milioane tone (benzine, motorine, gaz petrolier lichefiat), în crestere cu 6% față de volumul obtinut în 2017.

Rompetrol Downstream este divizia de retail a grupului KazMunayGas International (KMGI).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *