KMG International (Grupul Rompetrol) are un nou director general

Noul CEO al KazMunayGas International (Grupul Rompetrol) este Beimbet Shayakhmetov, care vine din cadrul companiei-mamă din Kazahstan, KazMunayGas.

Noul CEO a fost prezentat de Alik Aidarbayev, președintele Consiliului de Administrație al companiei-mamă din Kazahstan, cu ocazia unei vizite care a avut loc la București, potrivit unui comunicat al companiei petroliere

Alik Aidarbayev a spus că schimbările în managementul KMGI sunt realizate ca parte a procedurii de rotație a managementului. Lui Zhanat Tussupbekov i-a fost propus să lucreze în biroul central al KazMunayGas.

Noul CEO va avea sarcina de a continua implementarea strategiei de dezvoltare, inclusiv proiectele strategice din cadrul Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român.

„După 10 ani de integrare în structura KazMunayGas, KMGI a realizat transformări de înaltă calitate. Principalul obiectiv strategic al achiziționării unui activ străin a fost extinderea prezenței noastre internaționale și crearea unui coridor de transport direct pentru a intra pe piețele europene. Astăzi, KMG International este o companie în continuă creștere, a cărei dezvoltare susținută are ca scop diversificarea afacerii și creșterea cotei de piață pe canalele de distribuție cu marjă ridicată pentru materiile prime și produsele petroliere din Kazahstan. În primul rând, acest lucru a fost posibil datorită CEO-ului companiei, Zhanat Tussupbekov, în perioada mandatului căruia, pentru prima dată în mulți ani, KMG International a reușit să obțină profit pentru acționar și să realizeze toate planurile și sarcinile care i-au fost atribuite”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al KazMunayGas, în comunicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *