Kazahii de la Rompetrol pun un român la conducerea rafinăriei Petromidia

Noul director al Rompetrol Rafinare, compania care administrează rafinăria Petromidia, cea mai mare din țară, este Felix Crudu Teşloveanu.

“Rompetrol Rafinare S.A. anunţă numirea, începând cu 1 ianuarie 2020, a domnului Felix Crudu Teşloveanu în functia de Director General al Rompetrol Rafinare S.A., în locul domnului Yedil Utekov care va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii şi va prelua funcţia de Director Producţie şi Servicii Industriale”, se arată într-ununț al companiei.

„Domnul Crudu-Tesloveanu este absolvent al Facultății de Management Comercial din cadrul Universității “Dimitrie Cantemir” din Constanța. Felix Crudu Teşloveanu a fost directorul Cabinetului Operaţional și principalele sale atribuții au fost coordonarea și monitorizarea implementării proiectelor din cadrul business unit-ului Operațional în conformitate cu strategia Grupului KMG International. Este alături de Grupul KMG International înca din anul 1988, îndeplinind cu succes atribuțiile a diferite roluri – inițial la nivel operațional, detinand pozițiile de Manager de Stație, Coordonator Zonal, Coordonator Regional de Vânzări și până la nivel de management, parcurgând succesiv treptele de Manager Regional de Vânzări, Director de Vânzări, Director de Operațiuni și Director General al Rompetrol Downstream S.R.L. De asemenea a deținut şi pozitia de Manager General al Rompetrol Moldova şi Rominserv Valves IAIFO”

Rompetrol Rafinare este cel mai important activ al KazMunayGas International (Grupul Rompetrol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *