Karina Pavăl, fiica patronului Dedeman, se retrage din board-ul Conpet

Karina, fiica lui Dragoş Pavăl, principalul acţional al lanţului de magazine de bricolaj Dedeman, se retrage din Consiliul de Administraţie al Conpet, potrivit unui comunicat remis Bursei. Dedeman este acţionar minorital al Conpet, iar Karina fusese numită în board în august anul trecut.

Iată integral comunicatul Conpet

“Societatea Conpet S.A. aduce la cunoștința acționarilor și investitorilor faptul că în data de 04 iunie 2019, în temeiul art. 37.7 din contractul de mandat încheiat în data de 22.08.2018 cu Conpet S.A., doamna Pavăl Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunța la mandatul de membru al Consiliului de Administrație din cauze neimputabile părților. Dupa implinirea termenului de 30 zile de la data comunicării acestei decizii, doamna Pavăl Karina nu va mai deține calitatea de administrator al societății Conpet S.A.
Conpet S.A. multumește doamnei Pavăl Karina pentru profesionalismul și eforturile depuse în perioada exercitării mandatului de administrator al societății”

Karina Pavăl, în vârstă de 25 de ani, este fiica lui Dragoş Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România. Aceasta a fost propusă în board chiar de către Dedeman, acţionar minoritar al Conpet, în august 2018.

Indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor Conpet este de 13.022 lei.

Compania Conpet, care se ocupă de transportul ţiţeiului prin conducte, este controlată de stat, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71% din acţiuni.
Societatea are o capitalizare de 780,9 milioane lei.

Conpet are aproape 1.700 de angajaţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *