Iulian Iancu solicită organelor de anchetă să monitotizeze publicaţiile care îl atacă după ce am scris despre apartamentul pe care l-a cumpărat de la stat

Deputatul PSD Iulian Iancu, preşedintele Comisiei parlamentare privind activitatea ANRE, a anunţat că va cere organelor de anchetă să monitorizeze publicaţiile media care atacă activitatea sa şi a comisiei, precum şi relaţia comercială dintre aceste publicaţii şi companiile anchetate, scrie Agerpres.

El a declarat, în debutul şedinţei de joi a comisiei, că există mai multe publicaţii media care, de la începutul anchetei, au publicat informaţii care îl atacă agresiv atât pe el, personal, cât şi activitatea comisiei.

„Instrumentele pe care le avem aici la comisia de anchetă sunt doar întrebările pe care le punem, deci nu înţeleg de unde această agresivitate extremă. Drept pentru care vreau să solicit oficial organelor de investigaţii şi de anchetă din România şi de monitorizare să monitorizeze aceste atacuri până la finele comisiei de anchetă şi relaţia comercială dintre acele publicaţii media care se pretează la acest joc şi o parte din operatorii vizaţi de comisia noastră de anchetă”, a spus Iancu.

Totodată, deputatul a susţinut că îl va da în judecată pe liderul PNL, Ludovic Orban, dacă acesta nu aduce, în decurs de o săptămână, dovezi care să probeze acuzaţiile potrivit cărora Iancu ar fi un apropiat al Gazprom.

Reacţia lui Iancu vine după ce am publicat articolul:

Iulian Iancu stă în casă luată de la stat în buricul Bucureştiului. A beneficiat de o lege dată de Guvernul Năstase, din care făcea parte, pe ultima sută de metri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *