Hidroelectrica și-a actualizat oferta pentru clienții casnici, menține prețul

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, dar și furnizor pentru peste jumătate de milion de clienți casnici, menține prețul actual din oferta de furnizare 

UPDATE Conform site-ului companiei, oferta este valabilă doar până la sfârșitul lunii, nu trei luni cât scria la momentul redactării știrii.

Știrea inițială:

Oferta Hidroelectrica pentru clienții casnici, denimită “Viitor Verde”, actualizată la începutul acestui an, expira la 31 martie, iar compania a reînnoit-o azi.

Compania oferă același preț de furnizare în ofertă pentru energia activă, adică 0,28 lei/kWh, la care se adaugă tarifele de rețea și taxele.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lui iunie, iar contractele se încheie, așa cum și-a obișnuit Hidroelectrica clienții, pentru un an.

Iată oferta actualizată de pe site-ul companiei:

“Prețul energiei electrice (include TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28382 lei/kWh;

Prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh;

Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este anexat prezentei oferte.

Prezenta oferta este valabila până la 30.06.2024 și are aplicabilitate pe perioada aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2025, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei, aprobată cu modificările şi completările ulterioare (“Legislație privind plafonarea”). Tarifele reglementate sunt fixate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și pot suferi modificări atât până la încheierea contractului, cât și pe perioada derulării contractului ca urmare a modificărilor legislative”.

Hidroelectrica avea, la finaul anului trecut, un portofoliu de 540.000 de clienți casnici.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *