mn

Hidroelectrica scoate la închiriere locuințe

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică al țării, a lansat un anunț de închiriere a unor locuințe pe care le are în proprietate.

Hidroelectrica a postat pe site-ul propriu 86 de anunțuri de închiriere de locuințe, majoritatea în județele Argeș și Mehedinți și câteva în Dâmbovița. Doritorii pot participa la o licitație, unde este stabilit un preț pornire pentru valoarea lunară a chiriei.

Este vorba în general despre locuințe de mici dimensiuni, apartamente de bloc, aflate în portofoliul companiei, din mediul rural, din apropierea unor hidrocentrale. Cele din Mehedinți sunt în Colonia Porțile de Fier 2, iar prețul de pornire la licitații pentru chirii pleacă de la 100-200 de lei pe lună. Cele din Argeș sunt închiriate mai scump (peste 1.000 de lei în localitatea Bascov) pentru că sunt mai aproape de orașe, fie de Pitești, fie de Curtea de Argeș.

Vedeți în fișierul de mai jos lista locuințelor scoase la închiriere și prețul de pornire:

Lista locuinte Hidroelectrica de inchiriat

Hidroelectrica este cel mai mare, ieftin și profitabil producător de energie electrică din România, cu o producție anuală de circa 17 TWh de energie electrică. În prezent compania operează un număr de 209 centrale, cu o putere instalată totală de 6.482 MW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.