Hidroelectrica acordă Hidroserv contracte de mentenanță de 711 milioane de lei

Producătorul de energie va informa acționarii asupra contractului cadru prin care acordă Hidroserv contracte de mentenanță în baza unui contract cadru pe patru ani.

Hidroelectrica va informa acționarii, în următoarea ședință AGA care va avea loc pe data de 12 martie asupra “încheierii acordului cadru pe patru ani cu SSH Hidroserv SA privind prestarea serviciilor/execuția lucrărilor cuprinse în programele de mentenanță echipamente ale SPEEH Hidroelectrica SA în perioada 2020-2023”, potrivit convocatorului AGA postat pe website-ul companiei.

Potrivit informațiilor transmise la solicitarea noastră de către Hidroelectrica, contractul cadru cu Hidroserv pentru prestarea acestor servicii de mentananță timp de patru ani a fost semnat la începutul lunii decembrie a anului trecut. Valoarea lucrărilor acordate Hisdroserv în baza acestui contract se ridică la 711 milioane de lei, defalcat pe cei patru ani: 182,6 milioane de lei în acest an, 179,5 milioane anul viitor, 171,6 în 2022 și 177,7 milioane în 20223 (am rotunjit a doua zecimală).

Contractul prevede obligația ca sumele alocate anual să nu fie reduse cu mai mult de 5% față de valorile de mai sus.

Hidroserv, societate desprinsă în trecut din Hidroelectrica, este unul dintre principalii parteneri ai Hidroelectrica pentru lucrări de mentennață.

Hidroelectrica este cel mai important producător de energie electrică al țării, cu o putere instalată de peste 6.400 MW în 208 centrale hidroelectrice

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *