Hidorelectrica reduce cu un ban/kWh și prețul energiei electrice pentru cei 830 de clienți casnici actuali

După ce a anunțat o ofertă pentru clienții casnici care vor să primească energie direct de la Hidroelectrica, acum compania, cel mai mare producător de electricitate din țară, a anunțat că face reducerea de preț și pentru clienții actuali.

În contextul actualizării ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea prețului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor, compania anunță clienții deja existenți că și aceștia vor beneficia de noile prețuri, mai avantajoase, termenele și condițiile contractelor deja semnate urmând a fi actualizate în acest sens, arată compania.

”Este un semn de respect față de clienții noștri. Toți cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să  aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiții contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastră comercială înseamnă atragerea consumatorilor către un parteneriat corect, în care fiecare dă tot ce are mai bun, din proprie inițiativă” – a declarat Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica, într-un comunicat de presă

Hidroelectrica este cel mai mare producător român de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național.  Compania are în exploatare un număr de 209 centrale hidroelectrice cu o putere instalată totalizând 6.482 MW.

Planurile strategice ale companei includ diversificarea portofoliului de producție către zona energiei verzi și a serviciilor adiacente: înființarea/achiziționarea de parcuri eoliene onshore și offshore, fotovoltaice, producție de hidrogen, dezvoltarea unei rețele de stații de încărcare a automobilelor electrice etc.

Hidroelectrica avea, la finalul trimestrului trei, 834 de consumatori casnici, potrivit propriilor date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *