Fostul director al Transelectrica, Dănuț Carașol, care și-ar fi falsificat diploma, nu este nici acum de găsit

Fostul director al Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, care a fost demis din funcție la jumătatea lunii septembrie, în urma scandalului legat de falsificarea studiilor, nu a apărut la Transelectrica nici acum.

“Nu l-am mai întâlnit pe domnul Caraşol din ziua plecării, nu mai ştiu nimic despre dânsul. Deocamdată nu există niciun fel de pericol în legătură cu actele semnate de domnia sa. Deocamdată. Nu ştiu în continuare”, ne-a declarat președintele Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, Mircea Coșea.

Coșea a răspuns unei întrebări pusă de noi legată de prezența fostului director și la posibilitatea ca o parte din documentele semnate de el să fie lovite de nulitate, în contextul acuzelor care i s-au adus.

Fostul director al Transelectrica a fost protagonistul unui scandal legat de diploma sa de studii. În septembrie, în presă au apărut informații potrivit cărora Carașol și-ar fi falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Politehnica București. Potrivit Edupedu.ro, Universitatea Politehnica București a confirmat că persoana în cauză a fost student, dar a precizat că nu și-a finalizat studiile.

Transelectrica a emis un comunicat de presă în care a arătat că lui Carașol i s-au cerut documentele din care să se ateste că a terminat studiile, în original. Ulterior, în data de 19 septembrie, Transelectrica a anunțat demiterea lui Carașol, tot într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *