Foștii cititori de contoare ai Electrica au intrat în business-ul de instalare de panouri fotovoltaice

Grupul de firme furnizoare de servicii energetice ALLSYS se va concentra pe activităţile de instalare de parcuri fotovoltaice, după ce a finalizat deja primele contracte pentru activităţi din acest domeniu, arată un comunicat de presă.

Compania a fost fondată în 2002 după externalizarea activităţilor de citire şi încasare ale companiei Electrica S.A., dar, după o nouă strategie de management, ALLSYS ENERGY s-a alăturat de RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL şi, în prezent, activează pe piaţa instalărilor de panouri fotovoltaice.

”Fondată în 2002 prin externalizarea activităților de citire-încasare din cadrul Electrica SA, ALLSYS ENERGY a avut o istorie tumultoasă, dar, printr-o nouă abordare de management, am reușit să o dezvoltăm ulterior într-un grup de firme de servicii energetice, prin recenta alăturare a RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL. Ambele firme activează în prezent și pe piața de instalare de parcuri fotovoltaice, finalizând anul trecut primele contracte în domeniu”, a declarat Adrian Moraru, președintele Consiliului de Administrație al ALLSYS ENERGY.

ALLSYS ENERGY oferă servicii de instalare a parcurilor fotovoltaice, şi împreună cu RO ELECTRIC CONSTRUCT integrează tehnologii avansate și caută pentru fiecare client soluții personalizate pentru a maximiza eficiența și a transforma lumina solară în energie sustenabilă”, a mai spus Adrian Moraru.

ALLSYS ENERGY şi RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL au instalat anul trecut un sistem solar de 1409 KW la Shopping City Piatra Neamț și un sistem solar de 450 KW la Selgros Craiova.

Grupul are o experiență de peste 20 de ani în industria energetică şi instalează atât proiecte industriale mici și medii, cuprinse între 400-5000 KW, dar și parcuri fotovoltaice de dimensiuni mai mari. Pe lângă serviciile de instalare, ALLSYS pune la dispoziție și componenta de proiectare, având parteneri strategici în furnizarea echipamentelor pe care le montează.

”Colaborăm doar cu firme serioase în materie de furnizare de echipamente și suntem pregătiți să investim sume importante în special în formarea și perfecționarea personalului, pentru a ne asigura că serviciile de instalare pe care le oferim sunt la cel mai ridicat nivel posibil într-o piață încă extrem de volatilă din perspectiva calității”, a explicat președintele Consiliului de Administrație al ALLSYS ENERGY.

Grupul de firme ALLSYS este specializat în măsurarea precisă a energiei, designul de infrastructuri energetice eficiente și executarea de instalații energetice. Cea mai mare firmă din grup este ALLSYS ENERGY, cu un număr mediu de 580 de angajați, care a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5,8 milioane euro, revenindu-și după o perioadă dificilă cu pierderi importante și înregistrând și un profit net de peste 200.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *