FAN Curier pune panouri solare pe acoperișul sediului din Ștefăneștii de Jos și va deveni producător de energie

FAN Courier va instala panouri solare pe acoperişul sediului din Ştefăneştii de Jos, cu o putere instalată de 2,1 MW, şi va deveni şi producător de energie, a declarat joi Adrian Mihai, CEO FAN Courier, cofondator al companiei, citat de News.ro

”Într-o lună de zile vom produce energie electrică pentru consum propriu, restul vom vinde. Investiţia se ridică la 1,5 milioane euro, în panourile fotovoltaice de la hub-ul din Ştefăneştii de Jos. Am demarat proiectul la finalul anului trecut. Vom monta panouri solare şi la hub-ul din Braşov şi la Cluj”, a spus acesta.

FAN Courier a inaugurat joi hub-ul regional Cluj-Napoca, în care a investit 14,5 milioane de euro. Acesta este primul proiect din România prevăzut cu o soluţie care optimizează fluxul de curierat şi reduce timpii de sortare şi tranzit. Hub-ul, în care lucrează peste 250 de oameni, se întinde pe un teren de 44.600 metri pătraţi şi deserveşte atât zona operaţională a filialei Cluj-Napoca, dar şi întreaga zonă a Ardealului.

Opt noi hub-uri vor fi construite în următorii ani. Construcţia unui astfel de hub, fără preţul terenului, este între 11 şi 13 milioane euro.

”Următoarea investiţie pe care o vom finaliza se află la Braşov, în iulie va fi gata construcţia, iar în noiembrie vom avea instalată şi banda de sortare. Este o investiţie asemănătoare cu cea din Cluj. Acolo există deja un hub, urmează să fie mărit. Acolo vom investi în jur de 10 milioane euro în construcţie şi în banda de sortare”, a declarat joi Adrian Mihai, CEO FAN Courier, cofondator al liderului de piaţă din industria locală de curierat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.