Facturile Enel pot fi plătite prin intermediul Intesa Sanpaolo Bank (comunicat)

Bucureşti, 5 aprilie 2011 – Clienţii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au acum la dispoziţie încă o metodă de plată a facturii de energie electrică, datorită acordului semnat cu Intesa Sanpaolo Bank.

Plăţile pot fi făcute în numerar, la oricare dintre unităţile băncii în baza facturii Enel, de către toţi clienţii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, chiar dacă nu deţin un cont deschis la bancă. Plăţile pot fi efectuate şi prin intermediul noii aplicaţii de Internet Banking I-B@nk sau prin ordin de plată, menţionând ID-ul facturii şi codul Eneltel. Dacă facturile sunt achitate în numerar, la casieriile Intesa Sanpaolo Bank sau prin aplicaţia I-B@nk, clienţii beneficiază de comisioane zero (0%).

Plăţile efectuate prin intermediul noii aplicaţii I-B@nk se desfăşoară cu uşurinţă, plătitorul completând doar ID-ul facturii şi codul Eneltel, informaţiile despre companiile beneficiare fiind pre-completate.

Instrumentele de plată puse la dispoziţia clienţilor prin intermediul Intesa Sanpaolo Bank se adaugă diferitelor opţiunilor de plată pe care Enel Energie Muntenia şi Enel Energie le-au pus deja la dispoziţia clienţilor lor cu scopul de a oferi servicii de calitate şi o importantă economie de timp.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de facturare şi plată sunt disponibile în pagina trei a facturii de energie electrică şi pe www.enel.ro.

*****

Enel este cea mai mare companie italiană în domeniul energiei electrice şi cea de-a doua companie europeană de utilităţi, în funcţie de capacitatea instalată. Este un jucător integrat, activ în sectorul energiei electrice şi al gazelor naturale. Enel este prezentă în 40 de ţări din întreaga lume, având o capacitate de producţie de 97.000 MW, şi vinde energie electrică şi gaze naturale către peste 61 milioane de clienţi. În România, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, având circa 2,6 milioane de clienţi, 93.000 km de reţea şi aproximativ 5.000 de angajaţi. Enel vinde energie electrică prin Enel Energie şi Enel Energie Muntenia. Enel Distribuţie Banat, Enel Distribuţie Dobrogea şi Enel Distribuţie Muntenia sunt companiile care se ocupă de gestionarea şi modernizarea reţelei de energie electrică în aceste trei regiuni.  Enel operează şi în sectorul energiei regenerabile din România prin Enel Green Power.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a Grupului Intesa Sanpaolo, una dintre cele mai importante instituţii financiar bancare din zona euro şi lider în Italia. Activităţile internaţionale ale grupului sunt concentrate în regiunea Europei Centrale şi de Est, precum şi în bazinul Mediteranean unde operează în 13 ţări printr-o reţea de circa 1.800 de unităţi şi 8,6 milioane de clienţi. De altfel, grupul Intesa Sanpaolo este prezent în 34 de ţări din întreaga lume.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *