Eurocom Worldwide desemnează Lighthouse PR pentru reprezentare în România și Republica Moldova

Rețeaua globală de PR Eurocom Worldwide își consolidează reprezentarea în Europa Centrală și de Est prin desemnarea companiei Lighthouse PR, cu sediul în București, pentru a acoperi piața din România și Republica Moldova, potrivit unui comunicat e presă.

Fondată de Ana Maria și Steve Gardiner, Lighthouse PR este o companie de comunicare și relații publice, care aduce o expertiză globală cu o echipă de specialiști seniori în comunicare care au experiență în funcții de conducere la nivel executiv în marile corporații. Lighthouse PR se concentrează pe comunicare B2B și comunicare corporate, cu accent deosebit pe companiile internaționale de tehnologie, precum și pe sectoare precum energie, finanțe, farmaceutic, retail și FMCG, producție industrială, imobiliare și construcții.

În plus, Lighthouse PR este membru exclusiv în România și Republica Moldova în cadrul Crisis Communication Network Europe (CCNE), un grup de companii specializate în consultanță de criză dedicate piețelor europene. Agenția a obținut certificarea ISO 27001 pentru securitatea informațiilor, după ce a obținut în 2023 certificarea ISO 9001 pentru sistemul de management al calității.

„Strategia Lighthouse PR a fost concepută încă de la început pentru a dezvolta parteneriate puternice, pe termen lung, atât cu clienții noștri, pe care îi susținem 24/7/365 cu cea mai bună consultanță de comunicare pe care o poate oferi România, cât și cu alți parteneri cu care împărtășim o viziune bazată pe încredere, expertiză și colaborare. Alăturarea la Eurocom Worldwide este un pas important în consolidarea poziției noastre de partener de încredere pentru companiile care caută consultanți de PR capabili să livreze peste așteptări”, spune Ana Maria Gardiner, co-fondator al Lighthouse PR.

Eurocom Worldwide este una dintre cele mai mari rețele independente de PR și de comunicare de marketing, care se concentrează în special asupra sectoarelor tehnologice, industriale și comerciale cheie. Înființată în 2002, aceasta cuprinde în prezent 31 de agenții membre în 54 de birouri care acoperă peste 90 de țări de pe cinci continente. Eurocom Worldwide are o prezență puternică în Europa Centrală și de Est, acoperind mai mult de 20 de țări din regiune.

„Lighthouse PR combină perfect criteriile pe care le căutăm atunci când desemnăm o nouă agenție membră a rețelei noastre globale de PR”, spune Isabel Radwan, director de rețea al Eurocom Worldwide.

„Este o agenție independentă de PR și comunicare de marketing, cu un accent clar pe sectoarele B2B și tehnologie în două țări pe care nu le-am acoperit încă cu un membru cu drepturi depline. Au o abordare internațională foarte ambițioasă, cu o echipă de experți seniori în comunicare cu expertiză globală și – ceea ce este cel mai important pentru noi – aspirație pentru calitate, creativitate și continuitate, ceea ce face diferența pentru orice client sau partener din lume.”

Lighthouse PR este o companie românească de comunicare strategică de business specializată în comunicare corporate, comunicare B2B și B2C, managementul reputației, managementul și pregătirea pentru situații de criză, employer branding, comunicare digitală și social media și training. Compania activează în finanțe, tehnologie, energie, farma, retail & FMCG, industrie/producție, imobiliare, construcții și servicii. Lighthouse PR este singurul reprezentant pentru România și Republica Moldova în cadrul Crisis Communication Network Europe (CCNE), un grup de 13 agenții de PR din Europa specializate în comunicarea, prevenirea și gestionarea crizelor pentru companii. În 2024, compania s-a alăturat Eurocom Worldwide, o rețea globală de companii specializate în comunicare B2B și tehnologie, pentru care este, de asemenea, singurul reprezentant pentru România și Republica Moldova. Compania deține certificarea ISO 9001 pentru managementul calității și ISO 27001 pentru securitatea informațiilor. Mai multe informații pot fi găsite aici: www.lighthousepr.ro  www.eurocompr.com  https://ccn-europe.com

Eurocom Worldwide a fost înființată în 2002 și este în prezent una dintre cele mai importante rețele globale de agenții independente de relații publice și comunicare de marketing. Agențiile membre sunt specializate în comunicare B2B, cu un accent unic pe sectoarele cheie din domeniul tehnologiei, industriei și comerțului. Eurocom Worldwide are 31 de agenții membre care cuprind peste 800 de specialiști în comunicare în 54 de capitale naționale și centre comerciale din întreaga lume. Domeniul de activitate depășește peste 1.200 de întreprinderi și organizații client din 91 de țări de pe cinci continente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *