Eric Stab (Engie) îi succede lui Frank Hajdinjak la conducerea Federației ACUE

În urma schimbărilor de management survenite în companiile membre, Federația  Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie – ACUE și-a ales o nouă conducere, se arată într-un comuniat al Asociației.

“Pe data de 9 octombrie 2019, Eric Stab, Președinte Director General ENGIE Romania, a fost ales președinte al federației, iar Ondrej Safar, CEO CEZ România, va ocupa poziția de vicepreședinte. Eric Stab este de 10 ani în România și a prezidat, pe durata a două mandate, Consiliul Investitorilor Străini, în cadrul căruia ocupă în prezent funcția de vicepreşedinte, şi este, de asemenea, membru al Comitetului de Coordonare al Coaliţiei pentru Dezvoltarea României”, se arată în comunicat.

“Membrii Consiliului Director al ACUE au mulțumit lui Frank Hajdinjak pentru întreaga sa activitate la conducerea federației timp de 10 ani, ACUE devenind un partener important, transparent și de încredere pentru autorități în construcția unui cadru legislativ modern pentru sectorul energetic, în spiritul obiectivului organizației de a contribui la asigurarea unui mediu de afaceri predictibil și stabil pentru toți operatorii din piață și de a promova concurența loială” se mai arată în comunicat.

ACUE grupează toate firmele de distribuție de gaze și energie electrică din România (Enel, CEZ, Electrica, E.On, Engie) și firmele de furnizare din grupurile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *