EnergoNuclear, care se ocupă de construcția reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă, face angajări

EnergoNuclear, filială a Nuclearelectrica, și compania de proiect pentru dezvoltarea Unităților CANDU 3 și 4 CNE Cernavodă, se află într-un amplu proces de creștere și formare a echipei, precum și de contractare a serviciilor și lucrărilor necesare atingerii obiectivelor proiectului, se arată într-un anunț al Nuclearelectrica

“Cu o strategie de recrutare care are în vedere creșterea echipei EnergoNuclear cu aprox. 20 persoane în Etapa Pregătitoare a proiectului, și aprox. 100 de persoane în etapa următoare, EnergoNuclear recrutează în prezent următoarele posturi:

  • Inginer principal – inginerie sisteme de proces
  • Inginer principal – specializarea inginerie mecanică
  • Inginer specialist – structuri civile industrial”, arată compania.

“Punerea în funcțiune a două noi unități nucleare intensifică eforturile României de a atinge independența energetică și de a crește securitatea energetică națională și regională. Cu 4 unități nucleare în operare, Nuclearelectrica va livra în viitor 66% din energia curată a României. Prin programele de recrutare pe care le derulăm, ne dorim să atragem alături de noi ingineri care să formeze împreună cu noi un nucleu de excelență și care să contribuie cu expertiză și pasiune la implementarea unuia dintre cele mai importante proiecte de investiții energetice din România. Proiectul Unităților Candu 3 și 4 este o oportunitate extraordinară la o carieră pe termen lung, într-un proiect strategic național și regional.” – Alexandru Mărciulescu, Director General EnergoNuclear.

“În vederea proiecteleor de investitiii strategice ale Nuclearelectrica – Retehnologizarea Unității 1 CNE Cernavodă, Proiectul Unităților 3 și 4 și Proiectul Reactoarelor Mici Modulare – compania are o strategie de recrutare de personal și pregătire la locul de muncă în vederea formarii unei noi generații de specialiști în industria nucleară”, mai arată Nuclearelectrica.

“Astfel, la nivelul anului 2021, Nuclearelectrica a recrutat peste 500 de persoane, având în prezent aprox. 2450 angajați. Pentru anul 2022, Nuclearelectrica și-a propus, prin strategia de resurse umane, recrutarea unui număr similar, majoritatea cu pregătire tehnică, specializările fizica și inginerie, având în vedere necesitățile curente de personal și specificul proiectelor de investiții”.

Data limită pentru a aplica la joburile disponibile este 28 iulie 2022,

3 Comments

  1. Sunt interesat în funcția de electrician! Aveți nevoie? Sunt calificat în meseria de electrician (CSR), adică electrician centrale, stații și rețele electrice. Aștept răspuns!

  2. Doresc să întru în echipa dumneavoastră pe specialitate subing electrician, aștept răspunsul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *