Enel România are un nou director financiar, luat de la Praktiker

Noul director financiar (CFO) al Enel România este Monica Hodor, care va coordona departamentele Contabilitate, Financiar Fiscal si Planificare si Control ale companiilor membre grupului, prezente pe piața locală, potrivit unui anunţ al companiei.

Hodor îl înlocuiește pe Vincenzo Ranieri, al cărui mandat s-a încheiat. “Monica Hodor este un reputat manager si specialist in finanțe, avînd o experiență de peste 15 ani în domeniu” spun cei de la Enel.  Înainte de a se alătura echipei Enel, ea a deținut funcția de Director General și Director Financiar al Praktiker România, unul din liderii pieței locale de bricolaj. De asemenea, Monica Hodor a fost și Manager Contabilitate si Control al sucursalei locale a grupului petrolier italian ENI.

Licențiată și masterand al facultății de Finanțe – Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice București, dar și al Facultății de Inginerie Aerospațială a Politehnicii București, Monica Hodor vorbește patru limbi străine: engleză, germană, italiană și spaniolă.

Enel este cea mai mare companie energetică din Italia şi cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile.

 

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *