Enel pune la dispoziția ISU Timiș un vehicul 8X8 destinat intervențiilor în zone greu accesibile

E-Distribuție Banat, parte a companiilor E-Distribuție, continuă parteneriatul cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș și îi pune la dispoziție, prin comodat, un vehicul special 8X8, cu care se poate interveni, în condiții meteo deosebite, atât pe teren accidentat, cât și pe apă, potrivit unui comunicat al companiei.

Vehiculul va fi folosit în misiuni de salvare multiple, pentru transportul de persoane și supravegherea anumitor zone. Vehiculul poate fi echipat atât cu roți, cât și cu șenile, astfel încât să aibă acces pe cele mai dificile terenuri.

“Demersul face parte dintr-o serie de colaborări de lungă durată pe care companiile E-Distribuție le au cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în urma misiunilor comune în condiții meteo extreme. Astfel, E-Distribuție vine atât în sprijinul partenerilor instituționali, cât și al clienților săi pentru care siguranța în alimentarea cu energie electrică reprezintă o prioritate”, mai arată compania în comunicat.

E-Distribuţie Banat, operatorul de distribuție a energiei electrice parte a grupului Enel, a investit anul trecut 127 de milioane de lei în digitalizare și în modernizarea echipamentelor și rețelelor de energie electrică, în beneficiul a 916.300 de consumatori din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara. Pe lângă investițiile în rețele și echipamente de înaltă tensiune, distribuitorul de energie a instalat în 2020 contoare inteligente pentru aproximativ 50.000 de clienți din cele patru județe menționate.

În total, cele trei companii românești de distribuție ale grupului Enel au instalat în 2020 peste 170.000 de contoare inteligente în zonele în care își desfășoară activitatea. Investiția s-a ridicat la peste 56 de milioane de lei și a făcut ca, până la sfârșitul lui 2020, numărul clienților Enel care beneficiază de această tehnologie să depășească 900.000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *