Enel oferă clienţilor factura pe e-mail. Îi şi premiază

Clienţii de tip rezidenţiali (persoane fizice) ai Enel Energie şi Enel Energie Muntenia care aleg, în perioada 5 ianuarie – 29 februarie 2012, să primească factura aferentă consumului de energie electrică prin e-mail, în locul celei convenţionale, prin poştă, au şansa de a câştiga un iPad pe săptămână, potrivit unui comunicat al furnizorului de electricitate.

Pentru a participa la campania promoţională, clienţii Enel trebuie să îşi activeze contul MyEnel şi să aleagă serviciul „Factura pe email”, renunţând astfel la primirea acesteia prin poştă. Ei au două şanse de a câştiga: tragerea la sorţi aferentă săptămânii în care îşi activează factura prin email, dar şi extragerea de la sfârşitul campaniei promoţionale, prin care sunt acordate suplimentar două iPad-uri.

Mai mult, clienţii care recomandă activarea acestui serviciu şi care sunt indicaţi astfel de către cei care îşi activează „Factura pe email”, intră automat în campanie şi au mai multe şanse de câştig

Serviciul „Factura pe email” este disponibil prin platforma online MyEnel, ce poate fi accesată prin crearea unui cont şi care funcţionează asemenea unui ghişeu electronic dedicat non–stop clienţilor noştri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *