Enel deschide două noi magazine și ajunge la un total de 75, în toată țara

Enel deschide două noi magazine în Târgoviște și în Miercurea Ciuc, în spații prietenoase și ușor accesibile dedicate atât clienților rezidențiali, cât și celor business, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, la nivel național, numărul total de magazine Enel, proprii și operate prin parteneri, ajunge la 75.

Magazinul din Târgoviște se află pe bulevardul Calea București 36, iar cel din Miercurea Ciuc este situat pe strada Gal Sandor, numărul 7. Ambele vor fi deschise de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00.

„Pentru a fi mai aproape de clienții săi și pentru a răspunde nevoilor acestora, Enel a investit constant în extinderea și modernizarea rețelei de magazine, construind unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine la nivel național aparținând unui furnizor de energie electrică și gaze naturale. Continuăm acest demers mai ales în contextul liberalizării pieței de energie și al nevoii în creștere de informare din partea consumatorilor. Ne propunem ca, până la finalul acestui an, să mărim numărul magazinelor Enel, proprii și operate prin parteneri, pentru a fi prezenți fizic în cât mai multe localități din țară”, a declarat în comunicat Marius Chiriac, director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Noile magazine vin în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă largă de servicii și informații despre furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale pe piața concurențială, precum detalii legate de semnarea și derularea contractelor, consumul de energie sau despre schimbarea furnizorului. Prin intermediul acestora, clienții au acces direct la oferte potrivite nevoilor lor, cu un preț fix pe o perioadă de un an, sau la alte produse adaptate.

De asemenea, pe lângă ofertele de furnizare a electricității și gazelor naturale, clienții pot beneficia de echipamente vândute în tranșe, precum aparate de aer condiționat, centrale termice, accesorii smart home, de Enel Asistență, servicii de asistență electricitate și gaze naturale.

Până la 30 iunie 2021, clienții din Târgoviște și Miercurea Ciuc, care nu fac încă parte din portofoliul Enel și care semnează un contract de energie electrică și/sau gaze naturale pentru unul din produsele Salut, primesc automat un tichet cadou în valoare de 50 de lei pentru fiecare loc de consum. Oferta este valabilă în limita a cinci tichete cadou/cinci locuri de consum.

În cazul clienților care au deja un contract activ de furnizare de energie la Enel și care recomandă fizic, prin prezența în magazin, până la data menționată mai sus, alți clienți ce aleg unul dintre produsele Salut, primesc de asemenea un voucher cadou în valoare de 50 de lei pentru fiecare persoană recomandată, în limita a cinci persoane/cinci tichete cadou. Modul de derulare a campaniilor, condițiile de participare, precum și cele de excludere, produsele participante și modul de acordare a premiilor sunt detaliate în Regulamentele Campaniilor “Cu Enel ai semnat și pe loc ai câștigat” și “Recomanzi Enel și câștigi”, disponibile pe www.enel.ro.

În urma liberalizării piețelor de energie electrică și gaze naturale, consumatorii își pot alege furnizorul de energie electrică și/sau gaze naturale și oferta care li se potrivește cel mai bine, oricând, pe tot parcursul anului. În plus, schimbarea furnizorului nu implică niciun cost suplimentar sau modificări tehnice, cum ar fi schimbarea contorului electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *