Electrica și Romgaz ar putea acorda prime de Crăciun angajaților din prima linie

Directorii celor două companii energetice au anunțat, la o conferință online organizată de publicația “Focus Energetic”, că angajații din prima linie sunt primii de care se va ține cont la acordarea stimulenteleor de Crăciun.

“Avem grijă de angajații care sunt mai expuși, sunt în atenția noastră specială. Încercăm șă îi și recompensăm în măsura în care sunt aprobate bugetele. Mos Crăciun o să vină mai întâi la cei care au fost în prima linie. Și oamenilor care lucrează în  sectorul energiei electrice ar trebui sa li se recunoasca meritele in acest efort de lupta cu pandemia”, a declarat Corina Popescu, director general al Electrica, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Și directorul general al producătorului de gaze Romgaz are cam aceeași abordare. “Și la Romgaz va veni Moș Crăciun. Am mulțumit colegilor pentru eforturile depuse și rezultatele onorabile obținute în pandemie”, a declarat directorul general al companiei, Adrian Volintiru. Referitor la sumele concrete de bani pe care le-ar putea primi, directorul a spus doar: “Cred că o să îi facem fericiți. Ne dorim astfel să le mulțumim. Suntem în discuții cu sindicatele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *