Electrica Furnizare montează o centrală fotovoltaică de 360 kWp la fabrica din Sfântu Gheorghe a grupului german Zambelli

Electrica Furnizare a fost aleasă de Zambelli Metal SRL, parte a grupului german Zambelli, companie cu tradiție în domeniul prelucrării metalelor, pentru realizarea unei centrale fotovoltaice la cheie la fabrica din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, arată un comunicat al companiei de furnizare.

Cele 656 de panouri fotovoltaice vor acoperi o parte din consumul de energie electrică al beneficiarului și vor ajuta la reducerea emisiilor de CO2 cu peste 88 de tone pe an.

„Este preocuparea noastră constantă să oferim partenerilor noștri soluții la cheie ce răspund cerințelor de afaceri, precum predictibilitate în costurile cu furnizarea energiei electrice, reducerea amprentei de carbon și creșterea eficienței energetice. În acest mod, Electrica Furnizare continuă extinderea parteneriatelor în piața soluțiilor și serviciilor energetice, urmărind o contribuție constantă la dezvoltarea sustenabilă a tuturor industriilor. Ne onorează faptul că Electrica Furnizare a fost selectată de compania Zambelli Metal pentru realizarea acestui proiect, cu o producție medie anuală de energie electrică estimată la 405,4 MWh, care va genera o reducere de costuri privind energia electrică utilizată”, a declarat Iulian Matei, directorul Departamentului Clienți Cheie Electrica Furnizare.

Montarea modulelor fotovoltaice de 550Wp se va realiza pe acoperișul fabricii Zambelli Metal SRL din Sfântu Gheorghe, puterea totală instalată fiind de 360KWp.

„Compania Zambelli Metal este preocupată în mod constant de protecția mediului înconjurător, achiziția de panouri fotovoltaice fiind un demers strategic către atingerea obiectivelor ce vizează reducerea emisiilor de carbon și utilizarea de energie din surse regenerabile. Această investiție ne va ajuta, de asemenea, la reducerea costurilor operaționale generate de consumul de energie electrică, soluția care implică montarea panourilor fotovoltaice fiind o opțiune eco-friendly și benefică pentru business”, a declarat Czeczan Rozalia, Building Manager Zambelli Metal SRL.

Electrica Furnizare oferă consultanță la nivel național și propune soluții personalizate pentru toate segmentele de clienți și tipurile de industrie. Compania a finalizat numeroase proiecte care presupun livrarea de soluții la cheie pentru producerea energiei verzi la clienții finali, cu sau fără introducere de energie în SEN, în funcție de cerințele partenerilor de afaceri.

Zambelli Metal SRL  este parte a grupului german Zambelli, companie cu o tradiție de 30 de ani în domeniul prelucrării metalelor industriale. Cu peste 1.200 de angajați, Grupul Zambelli activează pe piața internațională, desfășurându-și activitatea în șapte sedii de producție din patru țări, inclusiv în România. Compania oferă clienților săi game vaste de construcții, ansambluri și produse finite din tablă și profiluri, fiind lider și în domeniile drenajelor pentru acoperișuri, anvelopelor de clădiri, sistemelor de rafturi, tehnologiilor de încălzire și caravaning.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *