Electrica are de recuperat creanţe de 295,3 milioane lei de la sucursala sa, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice „Transilvania Sud”

Electrica are de recuperat creanţe de 295,3 milioane lei de la una din sucursalele sale, Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice „Transilvania Sud”, potrivit unui document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit News.ro.

Datoriile vin de la împrumurile acordate de Electrica sucursalei sale în 2017 şi 2018 pentru derularea programului de investiţii.

De asemenea, Electrica a încheiat cu Societatea de Distributie a Energiei Electrice „Transilvania Sud” un act adiţional la contractul de servicii semnat la 16 ianuarie 2019, act adiţional în valoare de 5,7 milioane lei.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,7 milioane de utilizatori şi are o arie de cuprindere naţională – cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pentru funizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *