Electric Up: a fost publicată lista cu proiectele aprobate

A fost publicată lista proiectelor acceptate în cadrul primei sesiuni a programului de finanțare, în urma finalizării etapei de evaluare și în limita bugetului aprobat pentru primul ciclu de finanțare în sumă de 476 milioane lei, a anunțat ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de facebook.

Decizia de admis, respectiv respins, se va comunica aplicanților prin platforma informatică dedicată. Termenul de depunere a contestației este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorității.

Lista proiectelor admise o găsiți aici : LISTA-1-ElectricUp-2021-11-08-7

Lista proiectelor respinse o găsiți aici: lista proiecte respinse

Prin Programul Electric-Up se acordă un ajutor de minimis întreprinderilor mici şi mijlocii precum şi beneficiarilor operatori economici care activează în domeniul HoReCa, în sumă maximă de 100.000 euro/beneficiar, reprezentând un suport financiar de până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Finanţarea acordată în cadrul programului este destinată instalării sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul energetic naţional şi a staţiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *