Elcen are un nou administrator special, Adrian Tudora, angajat al companiei de 33 de ani

Electrocentrale București SA (ELCEN), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din București și unul dintre cei mai importanți producători de energie electrică la nivel național, anunță numirea domnului Adrian Tudora în calitate de Administrator Special al societății, potrivit unui comunicat al companiei.

“Începând cu data de 01.07.2021, domnul Adrian TUDORA continuă munca în echipa ELCEN de pe o poziție nouă, aceea de Administrator Special. Din această poziție, Adrian TUDORA va avea ca prioritate îndeplinirea viziunii actuale a companiei: de a se dezvolta în cadrul unui sistem centralizat de încălzire integrat, eficient și performant, capabil să asigure un serviciu public de calitate în care oamenii să aibă încredere și care să confere siguranță energetică, competitivitate și sustenabilitate pe termen lung.

ELCEN are un potențial major de a asigura performanță economică și operațională, iar prin adoptarea unui model de business adaptat pieței și cerințelor actuale și orientat cu precădere spre satisfacerea așteptărilor cetățenilor și spre asigurarea continuității și calității furnizării apei calde și a căldurii, performanțele sistemului vor crește, acesta putând deveni soluția durabilă și cu cost minim în zonele urbane dens populate, precum București”, se arată în comunicat

“Adrian Tudora s-a alăturat echipei ELCEN exact acum 33 de ani. La 1 iulie 1988 s-a angajat la ELCEN și de atunci a urmat un parcurs profesional ce i-a permis să acumuleze experiență de calitate și să aibă rezultate în îmbunătățirea eficienței operaționale. Această funcție deschide calea către exercitarea unui leadership eficient bazat pe competențe profesionale, personale și sociale”, mai arată compania.

Tudora era, înaintea acestei numiri, directorul direcției Dezvoltare și Implementare Proiecte din Elcen, pe care o condiuce din 2019. Anterior, a fos șef serviciu investiții. Tudora este absolvent al Facultății de Energetică a Universității Politehnice București, pe care a absolvit-o în 1996.

Fostul administrator special al Elcen, Claudiu Crețu, a fost numit recent director al Termoenergetica, societatea de distribuție și furnizare a energiei termice din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *