mn

E.On va emite la timp facturile de electricitate și gaze, reduse conform legii

E.ON Energie România va continua să emită normal facturile pentru energie electrică și gaze naturale, clienții urmând să le primească cu valorile compensate și la prețurile plafonate, acestea fiind calculate începând cu luna noiembrie pentru acei consumatori care se încadrează în prevederile legislative, potrivit unui comunicat al companiei.

Facturile emise începând cu luna noiembrie vor include informații despre tipul și valoarea compensației în care se încadrează clienții.

“Compania a făcut mari eforturi pentru adaptarea tehnică, în timp record, a sistemului de facturare, astfel încât aceste modificări impuse de noua legislație să fie implementate rapid iar clienții noștri să poată beneficia de schema de suport de la stat.

Dacă în urma publicării normelor de aplicare a legii vor exista elemente noi, neprevăzute până la acest moment, compania noastră va proceda la rectificarea facturilor către clienți”, mai arată compania.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din 3,3 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *