E.ON lansează oferte de gaz pentru consumatorii casnici cu preţuri mai mici, dar cu abonament

E.ON vine cu noi oferte de furnizare a gazelor pe piaţa clienţilor casnici cu preţuri mai mici decât cele reglementate, însă introduce un abonament zilnic, potrivit unui comunicat al companiei, remis, miercuri, AGERPRES.

Aceste oferte se aplică doar pentru consumatorii care încheie noi contracte, nu tuturor clienţilor E.ON, care rămân în continuare cu preţurile de până acum, adică cele care erau reglementate de ANRE până la 1 iulie, momentul liberalizării pieţei.

Astfel, E.ON a lansat E.ON Promo Gas, un pachet digital care poate fi contractat exclusiv online, ce pune la dispoziţia clienţilor casnici gaze naturale la un preţ redus cu până la 10% comparativ cu cel din oferta reglementată: 0,079 lei/kWh, cu un abonament zilnic de 0,3 lei. Fiind un produs pentru clienţii care preferă mediul digital, factura lunară este electronică şi se primeşte prin intemediul contului E.ON Myline.

Pe lângă produsele de energie, E.ON oferă soluţii inteligente şi servicii de asistenţă tehnică.

Alte pachete oferite de companie sunt E.ON Life, la preţul de 0,085 lei/kWh şi achiziţia unei centrale termice în rate, precum şi E.ON Cool, împreună cu un aparat de aer condiţionat şi servicii tehnice.

Pe lângă serviciile de instalare incluse în pachet, clienţii beneficiază şi de un sistem de plată în rate, direct pe factura de gaz. Clienţii care aleg soluţia unei centrale termice au ocazia să opteze pentru un preţ cu până la 11% mai mic decât cel din oferta reglementată: 0,085 lei/kWh pentru E.ON Life Gas, astfel economia este una sustenabilă, generată atât de un consum mai eficient, cât şi de un preţ promoţional pentru gazele naturale.

De la 1 iulie, piaţa gazelor a fost complet liberalizată, iar ANRE nu mai reglementează preţurile finale către clienţii casnici.

Cei care nu încheie noi contracte vor rămâne cu vechile contracte, la preţurile din ofertele făcute de furnizori în perioada mai-iunie, care sunt la acelaşi nivel cu cele reglementate.

11 Comments

 1. Bună ziua
  Îmi puteți spune care este prețul final, cu toate taxele la oferta E. On Promo gaz digital „?
  Cât costa 1 m3?
  Mulțumesc

 2. Buna ziua! Doresc sa inchei un contract cu firma dvs pt livrare gaze naturale pt oferta E. on promo gas digital cu valoarea de 194 lei /kwh. Locatia este in Iasi str Spinti pt un consum anual de de70000kw. Astept un raspuns pt a va transmite documente necesare.

  1. Nu va suparati, sunteti imbecili? Asta e un site care prezinta stiri din domeniul energiei, de ce postati mesajele astea aici? Va dati seama ca sunteti analfabeti functional?

  1. Nu va suparati, sunteti imbecili? Asta e un site care prezinta stiri din domeniul energiei, de ce postati mesajele astea aici? Va dati seama ca sunteti analfabeti functional?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *