E.On lansează o ofertă de gaze cu factură lunară fixă, aceeași tot timpul anului

E.ON Energie România lansează E.ON Cost Control Gas, un produs care asigură aceeași factură pentru client, tot timpul anului, lună de lună, cu regularizare în a 12 lună. E.On garantează preț fix al gazului tot anul: 265 lei/MWh fără taxe și tarife.

Pentru a veni în sprijinul clienților care își doresc să aibă cheltuieli predictibile lună de lună, E.ON Energie România a lansat un nou produs, E.ON Cost Control Gas. Astfel, indiferent de consumul lunar de gaze naturale, clienții vor avea de achitat sume egale, timp de 11 luni, arată compania.

“Cu toții ne-am dori să cunoaștem cu exactitate, la începutul fiecărei luni, care sunt cheltuielile cu utilitățile, să știm cum să ne alocăm veniturile pe care le avem la dispoziție. Interesul este cu atât mai mare după venirea frigului când sumele de plată cresc, urmare a punerii în funcțiune a instalațiilor de încălzit, vara sumele de plată fiind mai mici”, arată comunicatul.

Suma lunară se va stabili pentru fiecare client în parte, în funcție de istoricul consumului din ultimele 10-12 luni sau de convenția de consum. Prețul gazelor naturale pentru cei care optează pentru acest produs este fix timp de 12 luni.

“Am dorit să oferim clienților posibilitatea de a avea un control mai bun al costurilor cu factura la gaze naturale. Noul produs uniformizează valoarea facturilor emise lunar, indiferent de anotimp, și astfel se reduce presiunea pe bugetul familiei în perioada de iarnă când, în mod firesc, costurile cresc odată cu punerea în funcțiune a instalațiilor de încălzire. În același timp prețul gazelor naturale rămâne fix, timp de 12 luni ”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România

Regularizarea financiară se va face în luna a 12-a când clientul fie primește banii înapoi în cazul în care suma valorilor de plată lunare este mai mare decât valoarea consumului realizat, fie plătește depășirile pe factura de regularizare. Produsul se poate contracta simplu și rapid, exclusiv online pe eon.ro.

Cât costă gazul

În comunicat, E.On nu specifică prețul de furnizare al gazului, dar am intrat pe site-ul furnizorului și am văzut că prețul gazului, fără tarife de rețea și taxe este de 265 de lei/MWh. Pentru un client din București care ar alege această ofertă, prețul final ar fi de 360 de lei/MWh

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *