E.On deschide la Sibiu un centru de servicii pentru clienţii din Germania, în care angajează 250 de oameni

Grupul german E.On, cu activităţi în distribuţia şi furnizarea de energie electrică şi gaze naturale, va deschide în acest an un centru de servicii pentru clienţii din Germania ai grupului.

La Sibiu va fi inaugurat, în acest an, un Centru de Servicii Clienţi care va deservi clienţii din Germania ai Grupului E.On, a informat compania.

Până la sfârșitul anului 2019 aici vor fi înfiinţate aproximativ 250 de locuri de muncă, care vor oferi oportunităţi foarte bune de angajare pentru vorbitorii de limbă germană din regiune, mai spune E.On.

Întrebat care va fi nivelul de salarizare la centrul de la Sibiu, directorul general al E.On România, Frank Hajdinjak (foto), a spus doar că „salariile vor fi stimulative pentru piaţa muncii din Sibiu”, fără a putea oferi o cifră concretă.

Deschiderea centrului de la Sibiu vine după ce, anul trecut, a fost înfiinţată la Iaşi compania E.On Software Development, unde au fost deja angajate 70 de persoane, iar până la sfârşitul anului se are în vedere ca numărul acestora să ajungă la 120. Compania furnizează companiilor din Grupul E.On din 13 ţări dezvoltări și soluții IT necesare activității curente de business.

Grupul german E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 km şi deservesc circa 3,1 milioane de clienţi din 20 de judeţe situate în jumătatea de Nord a ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *