După ce s-a aflat că a angajat-o pe nora deputatului PSD Iulian Iancu, ANRE nu mai publică numele viitorilor angajaţi, ci doar coduri numerice

Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu mai publică numele candidaţilor care participă la examenele pentru a ocupa un post în cadrul instituţiei. În informările către public, ANRE foloseşte coduri în loc de numele persoanelor.

ANRE a publicat recent pe site rezultatele obţinute de doi candidaţi care vizau un post de expert la biroul IT al instituţiei care reglementează pieţele de gaze şi energie electrică şi termică din România.

În premieră însă, în anunţ nu apar numele candidaţilor (unul a trecut de proba scrisă şi va merge la interviul de angajare, iar altul nu), ci coduri numerice asociate numelor candidaţilor, astfel că nimeni nu mai poate vedea identitatea celor care vor fi angajaţi ANRE, instituţia care oferă printre cele mai mai mari salarii din România.

Coincidenţă sau nu, acesta este primul anunţ în care apar coduri şi nu nume după ce am dezvăluit că ANRE a angajat-o la serviciul de comunicare pe Nicoleta Iancu, nora deputatului PSD Iulian Iancu, unul dintre cei mai vocali parlamentari pe teme de reglementări în energie, şi cel care a constitui o comisie specială de anchetă a activităţii ANRE dar ale cărei dezbateri încă nu au făcut obiectul unui raport final, care să fie prezentat public.

Puteţi vedea textul legat de angajarea nurorii lui Iancu, alături de alte numiri controversate care au avut loc de-a lungul timpului la ANRE, aici:

Nora deputatului PSD Iulian Iancu este oficial angajată a ANRE, instituţie pe care Iancu a anchetat-o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *