Directorul Romgaz, Adrian Volintiru, a solicitat înscrierea în PNL

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a solicitat înscrierea în Partidul Național Liberal. Deocamdată, cererea sa este analizată de oficialii partidului.

sursă foto: investenergy.ro

Directorul general al companiei Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale al României și cea mai mare companie de stat, a solicitat înscrierea în Partidul Național Liberal, filiala sector 3 București.

“Da, a făcut o solicitare în acest sens, urmează să fie analizată după ce trece această pandemie”, ne-a declarat președintele filialei sector 3 București a PNL, Antonel Tănase, solicitat de noi să confirme această situație. El a precizat că solicitarea nu a venit din partea partidului, ci a lui Volintiru.

În cursul acestei zile am primit informația că directorul general al Romgaz s-ar fi inscris deja în PNL, potrivit unor surse din piața de energie. Am solicitat de mai multe ore o confirmare din partea directorului Romgaz și un comentariu referitor la motivele acestei decizii, dar nu am primit niciun răspuns și, ulterior, am cerut o confirmare șefului organizației PNL sector 3, care ne-a declarat ce ați citit mai sus.

Adrian Volintiru, director general al SNGN Romgaz SA, are o experiență de peste 18 ani în domeniul energiei, petrolului şi gazelor naturale. Printre alte funcții, înainte de Romgaz, se numără prezența sa în poziții de conducere în companii/grupuri din sectorul energetic ca Rompetrol, Vulcan sau Upetrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *