Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost demis, când era la Bruxelles. Cine îî ia locul și ce va face Boza

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a decis azi demiterea lui Sorin Boza din postul de președinte al directoratului companiei. Boza se afla la Bruxelles când a fost demis

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, al doilea producător de energie electrică al țării, l-a demis din funcția de președinte al directoratului – director general-pe Sorin Boza, iar postul lui a fost preluat de Daniel Burlan, membru al Directoratului companiei.

Acest nou CS care l-a demis pe Boza a fost numit în funcție în decembrie.

Informația despre demiterea lui Boza a fost publicată mai întâi de publicația Financial Intelligence și a fost confirmată de noi de alte surse apropiate situației. Boza va rămâne membru al Directoratului CEO în continuare, și va responsabil cu strategia și dezvoltarea societății.

Boza nu a putut fi contactat pentru detalii, dar exact azi, în zia demiterii sale, se afla la Bruxelles, pentru discuții profesionale, la o şedinţă a Euracoal, asociaţia cărbunelui din Europa.

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *