Directorul financiar al Nuclearelectrica, Adrian Dumitriu, a demisionat

Nuclearelectrica a anunțat că directorul companiei a renunțat la mandat, în condițiile în care acesta expira abia peste trei ani.

Iată integral comunicatul companiei

„SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) informeaza actionarii si investitorii ca, in data de 16.01.2020, Consiliul de Administratie al SNN a luat act, prin Decizia nr. 2/16.01.2020, de renuntarea domnului Adrian Dumitriu  la mandatul sau de Director Financiar SNN incepand cu data de 31.03.2020, in baza prevederilor din Contractul de mandat incheiat cu societatea in data de 11.02.2019.

Domnul Adrian Dumitriu a fost numit Director Financiar al SNN cu contract de mandat, in baza prevederilor OUG 109/2011, in data de 11.02.2019, mandatul urmand sa se termine de drept la data de 11.02.2023.

De asemenea, Consiliul de Administratie al SNN a decis mandatarea Comitetului de Nominalizare si Remunerare sa construiasca profilul candidatului pentru functia de director financiar al SNN in vederea initierii si derularii procedurii de selectie.

SNN ii multumeste domnului Adrian Dumitriu pentru profesionalism si eforturile depuse in vederea indeplinirii indicatorilor de performanta asociati contractului de mandat si pentru rezultatele financiare obtinute de SNN in perioada mandatului sau”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *