Credit special pentru sisteme fotovoltaice pentru persoane fizice, de la ProCredit Bank

ProCredit Bank lansează un credit dedicat pentru achiziția de sisteme  fotovoltaice dedicat persoanelor fizice, fără avans și fără comisioane, spune banca. Creditul este destinat celor care vor să facă tranziția la o sursă de energie regenerabilă, beneficiind în același timp și de costuri reduse la facturile de energie. Creditul poate fi achiziţionat 100% online, arată un comunicat al băncii.

ProCredit Bank lansează creditul ProGreen pentru panouri fotovoltaice dedicat persoanelor fizice, fără avans și fără comisioane. Creditul este destinat celor care vor să facă tranziția la o sursă de energie regenerabilă, beneficiind în același timp și de costuri reduse la facturile de energie, arată banca.

Clienții persoane fizice pot obține creditul ProGreen pentru Panouri fotovoltaice fără avans și fără comisioane. Noul credit face parte din oferta dedicată ProGreen, special gândită pentru clienții care doresc produse bancare sustenabile. Clienții noi pot aplica 100% online pentru deschiderea unui pachet complet de cont curent ProGreen.

“Panourile fotovoltaice permit utilizatorilor să devină și prosumatori, iar investiția inițială este amortizată într-o perioadă scurtă de timp. Mai mult decât atât, partenerii noștri care au calitatea de instalatori eligibili pot ghida și oferi suport clienților în realizarea efectivă a investiției.Trebuie menționat faptul că pe parcursul procesului de creditare, clienții au la dispoziție un consilier dedicat care să le gestioneze dosarele iar deschiderea pachetului de cont curent ProGreen poate fi realizată 100% online”, a declarat Alexandra Floricică, Head of Green Energy, ProCredit Bank.

Valoarea maximă care poată fi acordată prin acest credit este de 150.000 de lei, pentru o perioadă de creditare de până la 5 ani, fără plata unui avans, a unor comisioane de acordare sau de analiză a dosarelor. Clienții pot alege între o dobândă anuală variabilă de IRCC + 3,28% sau una fixă de 10%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *