Cosmin Ghiţă, directorul Nuclearelectrica, a fost numit guvernator în boardul WANO

Directorul companiei Nuclearelectrica este, de la 1 ianuarie 2020, şi membru în boardul WANO-Asociatia Mondiala a Operatorilor Nucleari.

“Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informeaza actionariii si investitorii ca incepand cu data de 1 ianuarie 2020, domnul Cosmin Ghita, Directorul General al SN Nuclearelectrica SA, va ocupa si pozitia de Guvernator in Board-ul Guvernatorilor din cadrul Centrului World Association of Nuclear Operators (WANO-Asociatia Mondiala a Operatorilor Nucleari ) de la Atlanta”, se arată într-un comunicat al companiei remis Bursei.

“Parte din responsabilitatile domnului Cosmin Ghita in calitate de Guvernator al Centrului WANO de la Atlanta va fi aceea de reprezentare a membrilor Centrului Atlanta, dar si a membrilor globali ai WANO in cadrul Board-ului global al organizatiei.

Board-ul WANO este responsabil in fata membrilor pentru directiile generale si succesul organizatiei. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte inalt, Board-ul WANO include trei membri din fiecare centru regional pe langa Presedintele Board-ului, Presedintele executiv si Directorul General”, mai arată compania.

 

 

1 Comment

  1. Nu mă pot decât bucura.Vin din aceeași zonă profesională și ,sunt sigur,aceasta este calea cea mai sigură dar și cea mai scurtă de a promova imaginea industriei nucleare românești ca atare și al activităților specifice,spectaculoase pe partea de combustibil nuclear,din nefericire insuficient cunoscute,minimalizate din ignoranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *