Comparator de consum pentru frigidere, lansat de Flanco

Flanco, numărul doi pe piaţa electroIT din România, a lansat un site unde cumpărătorii pot compara consumul de energie şi preţurile echipamentelor frigorifice.

 Flanco, a doua companie de pe piaţa electroIT din România, a lansat site-ului www.facturimaimici.ro,unde cumpărătorii pot compara consumul de energie şi preţurile echipamentelor frigorifice, atunci când vor să achiziţioneze un astfel de produs. Platforma este structurată în 5 secţiuni: Combine frigorifice, Frigidere, Side-by-side, Congelatoare şi Lăzi frigorifice, potrivit unui comunicat al companie.
Site-ul permite compararea consumului energetic al produselor frigorifice din aceeaşi categorie, dar şi raportarea echipamentelor noi la cele pe care cumpărătorii le au deja acasă. Accesând noua platformă, vizitatorii pot calcula atât consumul de energie electrică al produselor comparate, cât şi economiile privind costurile energiei electrice, estimate pe o perioadă de până la 10 ani.

În afară de căutarea pe categorii de produse, vizitatorii site-ului au la dispoziţie filtre de căutare în funcţie de marca dorită, volumul total şi clasa energetică a produselor, calculată pe baza standardelor Uniunii Europene: A, A+, A++, A+++. „Fie că sunt preocupaţi de impactul pe care stilul lor de viaţă îl are asupra mediului, fie că îşi propun să facă economii la facturile de energie electrică, cu ajutorul site-ului www.facturimaimici.ro, cumpărătorii pot să ia cele mai bune decizii, bazate pe eficienţa pe termen lung a produselor pe care urmează să le achiziţioneze”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco într-un comunicat.

Matricea de calcul al economiilor care se pot face la facturile de energie electrică are la bază consumul declarat de producător şi costul mediu al kilowatt-ului pe oră.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *