Compania Energetica, unde dintre cele 22 înfiinţate de Firea, se divizează şi îşi face punct de lucru în Giurgiu

Acţionarii Companiei Municipale Energetica, una dintre cele 22 de companii municipale înfiinţate de Primăria Municipiului Bucureşti, au decis divizarea parţială a societăţii. În acelaşi timp, au stabilit că firma îşi deschide punct de lucru în judeţul Giurgiu.

În 20 decembrie 2018, Adunarea Generală a Acţionarilor Energetica a decis “aprobarea de principiu e divizării parţiale” a companiei, potrivit datelor publice pe site-ul companiei.

În aceeaşi zi, AGA a decis că “se aprobă înfiinţarea punctului de lucru în Comuna Călugăreni judeţ Giurgiu”, potrivit aceleiaşi surse.

Compania Municipală Energetica este una dintre cele 22 de companii municipale înfiinţate de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Scopul acesteia era înfiinţarea unui serviciu de producţie şi furnizare a energieielectrice şi termice”, prin fuziunea Electrocentrale Bucureşti, care produce energia electrică şi termică, şi Radet, care distribuie şi furnizează energia termică.

Curtea de Apel București a decis anularea tuturor hotărârilor de înființare ale Companiilor municipale. Soluția este definitivă și vine la capătul unui proces inițiat de USR București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *