Clienţii Electrica Furnizare pot trece în piaţa concurenţială doar cu buletinul

Electrica Furnizare simplifică procesul de trecere a clienţilor casnici din piaţa reglementată în piaţa liberă şi cere acestora doar buletinul, se arată într-un comunicat al companiei.

„Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi persoane fizice care doresc să încheie un contract în piaţa concurenţială, Electrica Furnizare a simplificat procesul de contractare şi solicită un singur document oficial în original – actul de identitate. Condiţia pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărţii de identitate şi a unei cereri semnate, este ca celelalte documente oficiale, depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare, să fie în continuare valabile”, au arătat reprezentanţii companiei.

Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienţii Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relaţii cu Clienţii, cât şi online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro, unde primul pas în procesul de contractare este bifarea uneia dintre opţiunile „Sunt client nou” sau „Sunt client existent”, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularităţile specifice celor două categorii de clienţi.

Totodată, în cazul unui client nou procesul este simplificat, acesta urmând să prezinte, pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau declaraţie pe proprie răspundere, situaţie aplicabilă în cazul existenţei deja a unui loc de consum la adresa respectivă.

„Ca urmare a strategiei orientate către client a Grupului Electrica, Electrica Furnizare este preocupată în mod constant de optimizarea relaţiei cu clienţii din portofoliul său, investind în soluţii de creştere a satisfacţiei acestora, atât prin simplificarea accesului la produsele şi serviciile oferite, cât şi prin punerea la dispoziţia acestora a modalităţilor digitale de contractare şi contact, îmbunătăţite constant”, se mai arată în comunicat.

Cu o experienţă de peste 120 de ani pe piaţa de energie electrică, compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange, încă din anul 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *