CEZ prelungește până la 30 iunie termenul în care clienții săi pot alege o ofertă concurențială de electricitate, fără a plăti în plus

Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi casnici în regim servicu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piața concurențială până la data de 30.06.2021. Beneficiul facturării de tip discount pentru perioada în care se va aplica prețul nou de Serviciu Universal rămâne valabil, arată compania într-un comunicat.

“Furnizorul de energie electrică și gaze naturale continuă campania de informare a clienților săi, în contextul liberalizării pieței de energie electrică, dar și seria de beneficii oferite, prelungind perioada până la care aceștia pot studia ofertele CEZ Vânzare pentru a face o alegere informată, în funcție de nevoile fiecăruia”, arată compania.

Amintim că după liberalizarea pieței de energie electrică de la 1 ianuarie, toți clienții care plăteau prețuri reglementate plătesc prețurile noi de serviciu universal dacă nu alleg o ofertă concurențială a furnizorului sau dacă nu schimbă furnizorul. Prin acest anunț, CEZ oferă clienților timp încă aproape șase luni pentru a face o alegere. Oricând vor alege până la 30 iunie, clienții vor plăti în final energia consumată între  1 ianuarie și momentul în care fac alegerea la prețul mai mic din noua ofertă concurențială pe care o vor alege. În acest sens, furnizorul va face o regularizare prin care clienții vor primi practic înapoi diferența dintre cele două prețuri pentru perioada în care au fost facturați la prețul de serviciu universal, mai mare.

“CEZ Vânzare va continua informarea clienților săi atât pe canalele on-line, cât și prin corespondența scrisă. Le recomandăm clienților care doresc încheierea contractelor în Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare, să-și programeze vizita, accesând https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/, pentru a evita timpul de așteptare. În plus, le recomandăm printarea, completarea și prezentarea ofertei specialistului CEZ Vânzare, pentru ca procesul de înregistrare să se facă simplu și rapid.

CEZ Vânzare a pregătit un portofoliu de produse de energie electrică care include și produse cu sau fără abonament lunar, cu servicii de asistență de urgență pentru casă sau cu termostat inteligent inclus, cu ajutorul căruia consumatorii pot controla de oriunde termperatura casei, dar și costurile cu energia electrică”, mai arată CEZ.

3 Comments

  1. Bună seara, dacă în prezent am tarif reglementat, și nu semnez nici o oferta pe care ați trimis-o, asta înseamnă că nu mai ramin la acest tarif (și preț), și automat ma veți trece la tariful universal pe care îl aveți în oferta și cu preț mai mare, fără sa semnez niciun contract? Eu am înțeles ca dacă nu semnam nici o oferta și nici nu schimb furnizorul, raminem în continuare la același furnizor, cu același contract, și cu același tarif/preț, cu care plătim în prezent factura. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *