CEZ a lansat o ofertă de gaze pentru companiile cu consum mic, despre care spune că e cea mai bună de pe piață

CEZ a lansat o ofertă de gaze care presupune un contract pe 12 luni, dintre care în una consumul este gratuit, destinată firmelor cu consum mic.

Furnizorul de energie și gaze naturale CEZ Vânzare are cea mai avantajoasă ofertă de pe piața din România, prin produsul CEZ Gaz, garantat pe o perioadă de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului, potrivit unui comunicat al companiei.

“În această perioadă furnizorul CEZ Vânzare alege să susțină businessul românesc și vine către clienții săi noncasnici cu o ofertă specială: 0 costuri pentru gazul consumat în prima lună de contract, Perioada contractuală de 12 luni.

Oferta este valabilă pentru primele 300 de companii cu un consum până în 280 MWh/an, care semnează un contract până la 31 decembrie 2020”, arată compania.

CEZ nu a arătat în comunicat care este prețul, dar accesând aplicația informatică a companiei, se poate vedea că prețul este de 83 de lei/MWh de gaz, fără tarifele de rețea.

Compania atrage atenția clienților să fi atenți când aleg dintre difersele oferte de pe piață. Iată recomandarea:

“CEZ Vânzare le recomandă clienților să aleagă un furnizor cu experiență și să acorde atenție sporită condițiilor contractuale. De asemenea, este important să evite ofertele și contractele care implică promisiuni fără fundament cum ar fi scutirile de la plata unor taxe stabilite ca fiind obligatorii de prevederi legale și să țină cont de faptul că un furnizor ar trebui să le asigure, după caz:

  • Consiliere contractuală;
  • Economie la factură;
  • Informații necesare bugetării;
  • Consiliere cu privire la siguranța în utilizarea gazelor naturale;
  • Un grad ridicat de confort în gestionarea relația contractuală prin asigurarea unor canale de comunicare eficiente;
  • Stabilitatea condițiilor contractuale.

De asemenea, este bine de știut că prețul gazelor naturale variază pe piața liberă și de multe ori nu este ofertat cu toate componentele care vor fi incluse ulterior în factură”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *