Cele mai ieftine benzinării Petrom din Bucureşti

Preţurile la carburanţi diferă nu doar de la o zonă la alta, ci chiar de la o staţie la alta. E-nergia.ro vă arată care sunt cele mai ieftine benzinării Petrom din Bucureşti

Preţurile la carburanţi depind, alături de evoluţia cotaţiilor la produse petroliere (care urmează preţul barilului de ţiţei), de politica de taxe, şi de unele condiţii specifice, de piaţă. Astfel, este posibil ca, în acelaşi oraş, să vedeţi diferenşe destul de mari de preţuri între benzinăriile care aparţin chiar aceluiaşi lanţ.

Am ales să vă prezentăm care sunt cele mai ieftine staţii din Bucureşti deţinute de OMV Petrom, cel mai mare lanţ de distribuţie a carburanţilor din România

Iată staţiile de la care, în mod tradiţional, puteţi cumpăra cea mai ieftina benzină, în Bucureşti. Preţurile sunt valabile la data de 11 aprilie, pentru benzina standard de 95.

1. Şoseaua Alexandriei: 4,79 lei litrul
2. Şoseaua Antiaeriană: 4,81 lei litrul
3. Strada Mihai Eminescu: 4,82 lei litrul
4. Berceni, Strada Toporaşi: 4,82 lei litrul
5. Rahova, Strada Sălaj: 4,83 lei litrul

Iată staţiile cele mai ieftine pentru cei care alimentează cu motorină. Preţurile sunt valabile pentru data de 11 aprilie, pentru motorina standard.

1. Şoseaua Alexandriei: 4,72 lei litrul
2. Şoseaua Antiaeriană: 4,72 lei litrul
3. Strada Jiului: 4,72 lei litrul
4. Strada Străuleşti: 4,74 lei litrul
5. Şoseaua Giurgiului: 4,75 lei litrul

Chiar dacă preţurile vor creşte, acestea sunt în mod tradiţional staţiile Petrom cu cele mai mici preţuri din Bucureşti. Diferenţele de preţuri nu sunt extrem de mari, dar, dacă aveţi de făcut un plin, economiile pot fi importante.

Astfel, la cele mai scumpe staţii Petrom din Bucureşti pentru benzină (Dorobanţi, Virtuţii, Pantelimon, Bulevardul Nicolae Grigorescu), benzina costă 4,94 lei pe litru. Aşadar, dacă în loc să faceţi un plin aici, îl faceţi la cea mai ieftină staţie, câştigaţi 7,5 lei la 50 de litri.

În cazul motorinei, cea mai scumpă staţie Petrom, cea din Militari, de la ieşirea spre autostrada Bucutreşti-Piteşti, afişează preţuri de 4,95 lei pe litru. Aşadar, dacă în loc să faceţi plinul de 50 de litri aici, şi îl faceţi la staţia din Şoseua Alexandriei, cea mai ieftină din Bucureşti, cîştigaţi 11, 5 lei. Adică mai bine de doi litri de motorină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *